Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012592

Amistoso (Int., RC) 731012592 Información oficial sobre el partido 731012592 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Las Palas Porkers Alineación oficial del equipo 'Las Palas Porkers' en el partido 1 - 0 SFC Arbon Alineación oficial del equipo 'SFC Arbon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Palas Porkers Alineación oficial del equipo 'Las Palas Porkers' en el partido 2 - 0 SFC Arbon Alineación oficial del equipo 'SFC Arbon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Palas Porkers

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 42 gràcies a la jugada de Félix Andrés, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de José Parreño va servir per deixar enrere el gegant Jake Dellenbach al minut 43, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Danijel Roellinger al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Sáez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Raúl Sáez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Porkers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Jesús Gualda de Porkers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SFC Arbon

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Arbon Elia Henninger quasi marca al minut 4 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Klaus Bratschi l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arbon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Philipp Kondel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Philippe Arellano.