Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012555

Amistoso (Int., RC) 731012555 Información oficial sobre el partido 731012555 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 7 - 1 Zegarki Parczew Alineación oficial del equipo 'Zegarki Parczew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 7 - 0 Zegarki Parczew Alineación oficial del equipo 'Zegarki Parczew' en el partido
Tiene un resultado normal 7.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alevosia

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Després de 34 minuts de partit, Xurde Gible igualava per Alevosia en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Alevosia, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Carlos Guerrico per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alevosia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dan Coldwell progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Alevosia va aconseguir el 4 - 1 quan Manuel Matos va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 136 Minuto 65 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Alfred Arszennik encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Dan Coldwell anotar per a Alevosia el 5 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dan Coldwell va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cyk cyk. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paco Cocote la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Alevosia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 7 - 1 arribava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Alevosia va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Hilari Balaguer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Alevosia ho intentava per la dreta per mitjà de Andrea Robbiano, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Cocote de Alevosia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zegarki Parczew

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, Igor Kukuczka va pentinar un córner cap al segon pal que Saki Sillanpää va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.