Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012546

Amistoso (Int., RC) 731012546 Información oficial sobre el partido 731012546 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Accionca Alineación oficial del equipo 'Accionca' en el partido 3 - 1 "FC Betony" Alineación oficial del equipo '"FC Betony"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Accionca Alineación oficial del equipo 'Accionca' en el partido 2 - 0 "FC Betony" Alineación oficial del equipo '"FC Betony"' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Accionca

Goles Goles

  • 110 Minuto 34 (Gol de falta): Bohumyl Khitsko va aconseguir l'empat per a Accionca mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Corria el minut 38, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Accionca s'avançava en el marcador després que en Bohumyl Khitsko xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 1 s'ha de veure repetit: en Eduardo Aguerri de Accionca va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Gonzalo Cardesín, que no va perdonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Aguerri de Accionca es va guanyar la targeta groga merescudament.

"FC Betony"

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Betony" va ser finalitzada des de l'esquerra per Guido Isasi al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Adrian Smółka va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eugeniusz Słoński de Betony" va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.