Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012542

Amistoso (Int., RC) 731012542 Información oficial sobre el partido 731012542 en Hattrick

17.04.2024 13:00:00

F.C. Raversiede Alineación oficial del equipo 'F.C. Raversiede' en el partido 3 - 4 Copenhagen Wanderers F.C Alineación oficial del equipo 'Copenhagen Wanderers F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Raversiede Alineación oficial del equipo 'F.C. Raversiede' en el partido 1 - 1 Copenhagen Wanderers F.C Alineación oficial del equipo 'Copenhagen Wanderers F.C' en el partido
Tiene suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,7 % 50,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Raversiede

Goles Goles

  • 104 Minuto 31 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Warre Van Hoofstat va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Raversiede: 1 a 2 al minut 31.
  • 110 Minuto 49 (Gol de falta): L'empat per part de Raversiede va arribar al minut 49 quan Warre Van Hoofstat va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 el Raversiede va posar setge sobre la defensa central visitant però en Guus Cappon no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Garcia Aernoudts va estar a punt d'acabar en gol al minut 50, però el porter visitant Kai Solgaard va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): El Raversiede va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 54, però en Garcia Aernoudts va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kelley Burgess, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Kelley Burgess va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Raversiede van sortir al contraatac amb encert al minut 69, però Uriël Traens no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Manu Baetens de Raversiede va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Raversiede Aroldo Casablanca, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Kai Solgaard. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Darwin Zoehrer va xutar fora per a Raversiede, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Raversiede, Agustín Gerena, col·locà la pilota just a les mans d'en Kai Solgaard. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Raversiede Garcia Aernoudts no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kai Solgaard es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Uriël Traens de Raversiede va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Copenhagen Wanderers F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Feddo Vlug va posar els visitants Copenhagen per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Clément Seguin sempre és una garantia. Al minut 16, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Mika Brusila marcar el 0 - 2 per al Copenhagen.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Clément Seguin va ser clau en la jugada d'atac de Copenhagen al minut 28, quan ell mateix va fer una passada brutal a Toma Polonic, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Enriqué De Meue va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Otto Bitsch, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Otto Bitsch va marcar al minut 60 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Al minut 93, un refús desafortunat de Enriqué De Meue, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Toma Polonic no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Es duien 95 minuts de partit jugats quan Toma Polonic va estar a punt de posar per davant a Copenhagen amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Enriqué De Meue va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abd El Ghafour Nada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Beda Goldiger de Copenhagen va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Otto Bitsch de Copenhagen va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Kai Solgaard va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Abd El Ghafour Nada de Copenhagen va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 4 al marcador.