Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012319

Amistoso (Int.) 731012319 Información oficial sobre el partido 731012319 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

BARKOS F. C. Alineación oficial del equipo 'BARKOS F. C.' en el partido 2 - 1 RC LE TEIL Alineación oficial del equipo 'RC LE TEIL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BARKOS F. C. Alineación oficial del equipo 'BARKOS F. C.' en el partido 3 - 0 RC LE TEIL Alineación oficial del equipo 'RC LE TEIL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARKOS F. C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a BARKOS va ser Orencio Juiz.
  • 125 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Rodrigo Echaide, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): BARKOS va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 78 Jarosław Kiser va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): BARKOS va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Luis Coalla va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Gerard Gurley es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Luis Coalla va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): BARKOS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jesús Miguel Fonallar en un 1 contra 1 amb el porter Carl Bonjour, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Luis Coalla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

RC LE TEIL

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TEIL, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Volkan Ural Uslu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.