Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731011645

Amistoso 731011645 Información oficial sobre el partido 731011645 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

cd.anceu Alineación oficial del equipo 'cd.anceu' en el partido 2 - 3 Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
cd.anceu Alineación oficial del equipo 'cd.anceu' en el partido 1 - 6 Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cd.anceu

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): cd.anceu s'avançava al marcador al minut 34, després d'un rebot que va caçar en Marc Margarit per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): cd.anceu va augmentar la diferència quan Bernardo Morcillo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Bernardo Morcillo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): cd.anceu va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Bernardo Morcillo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Velasco Borras. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Los leones màs feroces

Goles Goles

  • 154 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Chris Wiegaertner va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del feroces va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ardaitz Zorrotza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de César Vasconcelos que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, César Vasconcelos de feroces es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Marcé de feroces amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.