Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731011465

Amistoso (Int., RC) 731011465 Información oficial sobre el partido 731011465 en Hattrick

17.04.2024 17:25:00

F.C. Koehorst Alineación oficial del equipo 'F.C. Koehorst' en el partido 2 - 3 Team Van Reifen Alineación oficial del equipo 'Team Van Reifen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C. Koehorst Alineación oficial del equipo 'F.C. Koehorst' en el partido 2 - 6 Team Van Reifen Alineación oficial del equipo 'Team Van Reifen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Koehorst

Goles Goles

  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): Nazmi Peköz de Koehorst va demostrar les seves habilitats al minut 53 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 114 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 59. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Paris Liebi va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Koehorst va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Siert Engel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Paris Liebi de Koehorst va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Team Van Reifen

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Massimo Defendi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 25 (Gol de falta): Al minut 25, una falta xutada per Antonio Ginoves va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Reifen. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Reifen prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Jelle Saint-Georges.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Pairoj Kemglad va estar a punt de posar per davant a Reifen amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aldert de Beer va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Ginoves ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.