Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731011249

Amistoso (Int.) 731011249 Información oficial sobre el partido 731011249 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 1 - 5 Deportivo Caneamo Silvestre Alineación oficial del equipo 'Deportivo Caneamo Silvestre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 2 - 9 Deportivo Caneamo Silvestre Alineación oficial del equipo 'Deportivo Caneamo Silvestre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Mario Varona va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MATAOS, Eloy González de Orbón, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de José Nájera Blasco va ser clau en la jugada d'atac de MATAOS al minut 29, quan ell mateix va fer una passada brutal a Loïc Sorin, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 200 Minuto 77 (Ocasión de falta): Clemente Saleppichi va xutar una falta al minut 77 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Deportivo Caneamo Silvestre

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Flemming Christiansen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 174 Minuto 53 (Gol de penalti): Deportivo va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Erwin Bsonek va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gabriel Valensky va augmentar l'avantatge de Deportivo a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Flemming Christiansen de Deportivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 78 de partit.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Deportivo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que 夏 (Xia) 'Fatiga' 康超 (Kangchao) es rifés el porter i marqués el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deportivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Flemming Christiansen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Cristobal Chamorro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Flemming Christiansen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Danoush Parsamanesh després que el jugador de Deportivo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Leguizamón de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.