Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731010885

Amistoso (Int.) 731010885 Información oficial sobre el partido 731010885 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

AC Afra Alineación oficial del equipo 'AC Afra' en el partido 2 - 0 Exponjas Alineación oficial del equipo 'Exponjas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Afra Alineación oficial del equipo 'AC Afra' en el partido 4 - 0 Exponjas Alineación oficial del equipo 'Exponjas' en el partido
Tiene mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Afra

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Reymond Gacki, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Afra se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 20.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paul David Schidel va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Diedrich Schonhart arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Afra per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Reymond Gacki va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Afra va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paul David Schidel en un 1 contra 1 amb el porter Ewout van Halst, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paul David Schidel va rematar alt.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Paul David Schidel, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 290 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Yannik Andreas Stahnke va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Yannik Andreas Stahnke gairebé va marcar per a Afra des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): Matthes Deiminger hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Hendrik Farnbacher havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Reymond Gacki, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thilo Niendorf de Afra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Exponjas