Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731009551

Amistoso (Int.) 731009551 Información oficial sobre el partido 731009551 en Hattrick

17.04.2024 04:00:00

The Golden Circle Alineación oficial del equipo 'The Golden Circle' en el partido 1 - 2 Wocka's Juniors Alineación oficial del equipo 'Wocka's Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Golden Circle Alineación oficial del equipo 'The Golden Circle' en el partido 0 - 2 Wocka's Juniors Alineación oficial del equipo 'Wocka's Juniors' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Golden Circle

Goles Goles

  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): Cayetano Álvarez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, The GC, al minut 49. El marcador va canviar a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 16, el The GC estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Matthew Foley va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Warragul Nuggett de The GC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Wocka's Juniors

Goles Goles

  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 57, quan Gdaliahu Tsaban va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Radosław Dudkowski la va rematar Israel Monje amb una magnífica volea que va fer pujar per a Juniors el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Arthur Gatt, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José María Salinas Malagamba no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Gdaliahu Tsaban de Juniors, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Gdaliahu Tsaban va estar a punt de posar per davant a Juniors amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arthur Gatt va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Juniors va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arthur Gatt va desviar el xut final de Yves Prost després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Radosław Dudkowski va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Arthur Gatt va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Yves Prost, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radosław Dudkowski de Juniors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.