Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731009248

Amistoso (Int., RC) 731009248 Información oficial sobre el partido 731009248 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

La Fiorita 1967 Alineación oficial del equipo 'La Fiorita 1967' en el partido 1 - 2 fc peace and love Alineación oficial del equipo 'fc peace and love' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Fiorita 1967 Alineación oficial del equipo 'La Fiorita 1967' en el partido 0 - 1 fc peace and love Alineación oficial del equipo 'fc peace and love' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Fiorita 1967

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Behzad Manighalam va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de La Fiorita i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de La Fiorita va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fausto Trombetti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de La Fiorita va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Esteban Muñoz va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): La Fiorita van sortir al contraatac al minut 72, però Esteban Muñoz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fausto Trombetti de La Fiorita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ulrik Zetterflod de La Fiorita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82 de partit, Fausto Trombetti de La Fiorita va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

fc peace and love

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Gautier Authier va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Yannick Charpentier, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Basile Gerab va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de peace, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Yannick Charpentier va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.