Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731009172

Amistoso (Int.) 731009172 Información oficial sobre el partido 731009172 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

Nyekenyókák Alineación oficial del equipo 'Nyekenyókák' en el partido 1 - 0 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nyekenyókák Alineación oficial del equipo 'Nyekenyókák' en el partido 2 - 0 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nyekenyókák

Goles Goles

  • 120 Minuto 66 (Gol de falta): Nyekék va agafar avantatge al minut 66 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Ábel Goldschmidt fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Minja Zadravac va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Izidor Kovács va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Nyekék per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Minja Zadravac, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Nyekék per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan György Máté va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Károly Agg de Nyekék gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arthur Daviau de Nyekék va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Minja Zadravac de Nyekék va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Károly Agg de Nyekék es va guanyar la targeta groga merescudament.

La Comarca del Duende

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Zsolt Kovács haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Comarca al minut 20.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Comarca va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfred Maceda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Brian Orense de Comarca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.