Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731008969

Amistoso (Int.) 731008969 Información oficial sobre el partido 731008969 en Hattrick

17.04.2024 06:30:00

Real Nepal Alineación oficial del equipo 'Real Nepal' en el partido 0 - 0 C.D. Numanty Alineación oficial del equipo 'C.D. Numanty' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Nepal Alineación oficial del equipo 'Real Nepal' en el partido 0 - 1 C.D. Numanty Alineación oficial del equipo 'C.D. Numanty' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Nepal

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Nepal van sortir al contraatac al minut 30, però Mohammad Manoshan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Fiam Sircar va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nepal que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Mohammad Tawhidi va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 67, i va passar la pilota a Womiq Godharvi, però aquest no va encertar a marcar.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Nepal va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Mohammad Manoshan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Derrick Barrett.

C.D. Numanty

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Fernando Checa-Rubio va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Anwar Gazi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Numanty va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Fernando Checa-Rubio va quedar-se sol davant el porter Anwar Gazi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Daniel Lucas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.