Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731008946

Amistoso (Int., RC) 731008946 Información oficial sobre el partido 731008946 en Hattrick

17.04.2024 16:00:00

Svee B.K Alineación oficial del equipo 'Svee B.K' en el partido 1 - 0 Ghenna Alineación oficial del equipo 'Ghenna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Svee B.K Alineación oficial del equipo 'Svee B.K' en el partido 1 - 1 Ghenna Alineación oficial del equipo 'Ghenna' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Svee B.K

Goles Goles

  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador Alf Abrahamsen de Svee, després de 67 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Svee per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Olav Balto, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Svee va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Olav Balto en un 1 contra 1 amb el porter Elton Atrushi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 59 (Ocasión de falta): Jon 'The Whale' Kvalbukt quasi dona a Svee l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Svee va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Dorel Pîrlog va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Ghenna

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 90 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Juanjo Garostidi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valéry Theil de Ghenna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juanjo Garostidi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.