Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731008245

Amistoso 731008245 Información oficial sobre el partido 731008245 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 2 - 3 RaKoStars Alineación oficial del equipo 'RaKoStars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 4 - 2 RaKoStars Alineación oficial del equipo 'RaKoStars' en el partido
Tiene mala suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,2 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otso Gorriak

Goles Goles

  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Gorriak van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Oinatz Aspegorta en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gorriak no perdien la fe, i al minut 89 del partit, Pancho Menga va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Rubén Elorregui va estar a punt d'empatar per a Gorriak quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Miguel Panero va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Juan Miguel Solares va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Oinatz Aspegorta no va entrar per centímetres.
  • 200 Minuto 59 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 59 amb una falta ben llançada per en Daniele Vallorani, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Brandon Casperson de Gorriak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

RaKoStars

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Ousseynou Dieye de RaKoStars va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Hermo Waldacker, que no va perdonar.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Meto Moon de RaKoStars va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 41 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Hermo Waldacker de RaKoStars va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 41.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Galván de RaKoStars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Óscar Galván se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.