Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731008210

Amistoso (Int., RC) 731008210 Información oficial sobre el partido 731008210 en Hattrick

17.04.2024 17:25:00

Dinamo Schnevski Alineación oficial del equipo 'Dinamo Schnevski' en el partido 4 - 2 fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dinamo Schnevski Alineación oficial del equipo 'Dinamo Schnevski' en el partido 5 - 1 fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Schnevski

Goles Goles

  • 103 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Schnevski per la dreta va donar com a resultat un gol de Fritz van Baar al minut 44 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador İlyas Eyüp de Schnevski va aconseguir igualar el partit al minut 49, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Schnevski s'avançava al marcador al minut 69, després d'un rebot que va caçar en Seth Teerlink per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ronni Weber, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Schnevski.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Schnevski va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ronni Weber en un 1 contra 1 amb el porter Adi Urrutiko, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, İlyas Eyüp quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bep Ossenkoppele. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 205 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Schnevski va estar a punt de marcar quan Audran Blondiaux va fer una passada impressionant a Hugues Benoît, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ronni Weber va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

fc pa amb oli

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a amb prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Máximo Miret.
  • 105 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 42, Iván Ballester va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Carlos Medrano, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Manolo Tamariz va servir per deixar enrere el gegant İlyas Eyüp al minut 33, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Medrano es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.