Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731007760

Amistoso (Int.) 731007760 Información oficial sobre el partido 731007760 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 2 - 2 Trust your soul Alineación oficial del equipo 'Trust your soul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 2 - 0 Trust your soul Alineación oficial del equipo 'Trust your soul' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_Mataos

Goles Goles

  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Los_Mataos va ser Juan Jiménez Sallas.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Trust. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Baltasar Sacedón la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Los_Mataos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Al minut 24, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Trust your soul

Goles Goles

  • 164 Minuto 74 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Böðvar Herbertsson va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, Einar Valur Haraldsson va pentinar un córner cap al segon pal que Jari Nousiainen va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Trust van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 3, però el xut de Þiðrik Torfason des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Böðvar Herbertsson, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jari Nousiainen.