Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006942

Amistoso (Int.) 731006942 Información oficial sobre el partido 731006942 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 3 - 1 United Nations Organisation Alineación oficial del equipo 'United Nations Organisation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 0 United Nations Organisation Alineación oficial del equipo 'United Nations Organisation' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Corria el minut 19, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Peaso s'avançava en el marcador després que en Ville Romsi xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Peder Lervik sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 28 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Bernard Grootswagers de Peaso va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Felix Schraudner va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dominik Facskó va fer una magnífica centrada, però la rematada de Abdessamad Hida va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Abdessamad Hida gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Edouard Angeli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

United Nations Organisation

Goles Goles

  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Cedric Weine va anar directament als peus de Domenico Marthey que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Filipe Rutschmann.