Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006801

Amistoso (Int., RC) 731006801 Información oficial sobre el partido 731006801 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Club Gimnàstic de Tarragona. Alineación oficial del equipo 'Club Gimnàstic de Tarragona.' en el partido 2 - 5 Star Shooters Alineación oficial del equipo 'Star Shooters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Club Gimnàstic de Tarragona. Alineación oficial del equipo 'Club Gimnàstic de Tarragona.' en el partido 2 - 6 Star Shooters Alineación oficial del equipo 'Star Shooters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Gimnàstic de Tarragona.

Goles Goles

  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en David-Alexandre Deloy trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 77 minuts de joc, Cristino Vega, corrent com un esperitat, superà primer Eemu Stolpe per velocitat, i després el porter posant el 2 - 5 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Nàstic va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 31 que Marcin Czech no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al 51, Cristino Vega hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Marcin Czech. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elshan Abedini de Nàstic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pier Cesare Casellato de Nàstic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Elshan Abedini se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristino Vega.

Star Shooters

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Willy Molino que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 19 de partit va donar a Shooters l'avantatge per 0 - 2. Gavino Levrini en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Willy Molino va aprofitar un error defensiu al minut 22, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Shooters.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gavino Levrini va augmentar l'avantatge de Shooters a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 68 pels visitants. En Winston Samuel va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el Shooters va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Willy Molino s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Carniceiro es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Gavino Levrini, el jugador de Shooters va ser expulsat al minut 60.