Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006639

Amistoso (Int., RC) 731006639 Información oficial sobre el partido 731006639 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

El Vengador Tóxico Alineación oficial del equipo 'El Vengador Tóxico' en el partido 1 - 2 FC Tulucesti Alineación oficial del equipo 'FC Tulucesti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Vengador Tóxico Alineación oficial del equipo 'El Vengador Tóxico' en el partido 1 - 1 FC Tulucesti Alineación oficial del equipo 'FC Tulucesti' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,3 % 45,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Vengador Tóxico

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Miguel Valdeón de Vengador va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vengador, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Balthasar Gebhardt Brühler va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vengador va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Alejandro Abelló va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Stefano Ramondino va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): En Luis Torroba va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 110, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Valdeón de Vengador va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Tulucesti

Goles Goles

  • 160 Minuto 26 (Gol de falta): Al minut 26 del partit, Temuder Chinggis va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 115 Minuto 100 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 100 minuts, Temuder Chinggis va superar per velocitat Markus Sallegger per posar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): El Tuluz va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 39 amb un llançament de falta perillós. En Temuder Chinggis però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 280 Minuto 108 (Ocasión de falta): Temuder Chinggis va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, 廖 (Liao) 智盛 (Zhisheng) de Tuluz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Temuder Chinggis.