Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006618

Amistoso (Int., RC) 731006618 Información oficial sobre el partido 731006618 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido 2 - 1 Ebis Club Alineación oficial del equipo 'Ebis Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido 3 - 0 Ebis Club Alineación oficial del equipo 'Ebis Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alama

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Hinnrich Fretzkes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 124 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47 l'àrbitre va premiar Alama amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Rubén Ferreró va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Alama va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hinnrich Fretzkes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Tauro Alférez García va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ville Vahtera quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Ville Vahtera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Geoffrey Pacek per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Heinrich Hochfilzer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Clement Ledermann de Alama va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Ebis Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Karl Dyrgård va pentinar un córner cap al segon pal que Kristian Erik Ellhardt va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kristian Erik Ellhardt, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Étienne Dlugosch.