Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006047

Amistoso (Int., RC) 731006047 Información oficial sobre el partido 731006047 en Hattrick

17.04.2024 16:30:00

Micro97 Alineación oficial del equipo 'Micro97' en el partido 2 - 0 pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Micro97 Alineación oficial del equipo 'Micro97' en el partido 3 - 0 pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Micro97

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Roberto Metz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Micro97 es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Micro97 pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lajos Váradi va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Roberto Metz quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Willy Heding del Micro97 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 290 Minuto 29 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Lajos Váradi era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 29. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Manfred Seeberg gairebé va marcar per a Micro97 des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Kenneth Askgaard de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Frode Rump gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xesc Montal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

pinguinos voladores

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): pinguinos van sortir al contraatac amb encert al minut 14, però Pedro Orozco León no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pinguinos, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Pedro Orozco León va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip pinguinos Juan Olivares quasi marca al minut 47 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Miguel Ladrero l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Antoni Josep Callarisa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.