Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731005664

Amistoso (Int.) 731005664 Información oficial sobre el partido 731005664 en Hattrick

17.04.2024 10:45:00

FK Fortschritt Schnaus Alineación oficial del equipo 'FK Fortschritt Schnaus' en el partido 2 - 3 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FK Fortschritt Schnaus Alineación oficial del equipo 'FK Fortschritt Schnaus' en el partido 4 - 0 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
Tiene mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Fortschritt Schnaus

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Marius Hammerbrook va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Schnaus.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Schnaus equilibrava la balança al minut 78. En Gilberto Volpato, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Schnaus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Silvio Ender va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kwinten Van Criekingen.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fernando Solares va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Schnaus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marius Hammerbrook, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Silvio Ender va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Schnaus.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Clemente Rivadavia va estar a punt d'empatar per a Schnaus quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Kwinten Van Criekingen va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roman Reichholf.

Merienda-Cena UD

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Merienda-Cena va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alexandre Rotrou, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Abdeladle Kerkich que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 143 Minuto 57 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Merienda-Cena eren letals, i Severo Layna va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Merienda-Cena va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 79. Severo Layna va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Merienda-Cena van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Severo Layna va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Merienda-Cena van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Alexandre Rotrou des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En José Miguel Marchesini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En José Estellés va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Osvaldo Domingues Dias de Merienda-Cena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.