Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731005628

Amistoso (Int.) 731005628 Información oficial sobre el partido 731005628 en Hattrick

17.04.2024 10:45:00

Hansa Kopfsalat Alineación oficial del equipo 'Hansa Kopfsalat' en el partido 3 - 3 Grunnunited Alineación oficial del equipo 'Grunnunited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hansa Kopfsalat Alineación oficial del equipo 'Hansa Kopfsalat' en el partido 3 - 0 Grunnunited Alineación oficial del equipo 'Grunnunited' en el partido
Tiene un resultado normal 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hansa Kopfsalat

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Kopfsalat va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hansjürg Töndury, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors del Kopfsalat amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 62, deixant Séverin Maze en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Kopfsalat va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 66 Olympio Aeby va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Otto Alavahtola va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Sefer Sırat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Séverin Maze, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Werni Jantzen, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Olympio Aeby va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Gabriele Kettenbach de Kopfsalat va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 61, però no va estar gaire encertat.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gabriele Kettenbach per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sefer Sırat va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Gabriele Kettenbach va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Grunnunited

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Remeli Nurul Hidayah per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Łukasz Dzwonkowski quedar desmarcat i marcar per a Grunnunited al minut 57. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 137 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 90 en Ulrik Koethe va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Nickolas Bauwens podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 3 va pujar al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nickolas Bauwens.
  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Łukasz Dzwonkowski després que el jugador de Grunnunited li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.