Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731005244

Amistoso (Int.) 731005244 Información oficial sobre el partido 731005244 en Hattrick

17.04.2024 10:00:00

Atletico Arges Alineación oficial del equipo 'Atletico Arges' en el partido 1 - 6 SOTA Alineación oficial del equipo 'SOTA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Arges Alineación oficial del equipo 'Atletico Arges' en el partido 0 - 2 SOTA Alineación oficial del equipo 'SOTA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Arges

Goles Goles

  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Atletico eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 66, Vasile Giulescu va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Florin Sofrac va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atletico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jurjan Boekema de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SOTA

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Iuri Camporini va llençar el penal ras arran de pal.
  • 184 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Iuri Camporini va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jamel Saadoun va augmentar l'avantatge de SOTA a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 61 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Denis Turkov de SOTA va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 61.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Marat Volodkin va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a SOTA.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): SOTA va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 6, quan Denis Turkov va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): 曾 (Zeng) 瑞威 (Ruiwei) va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aurel Bellu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Denis Turkov després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aurel Bellu va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Evgeniy Mozheiko es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.