Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731003537

Amistoso (Int., RC) 731003537 Información oficial sobre el partido 731003537 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido 2 - 5 SK Sturm Augarten Alineación oficial del equipo 'SK Sturm Augarten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido 4 - 4 SK Sturm Augarten Alineación oficial del equipo 'SK Sturm Augarten' en el partido
Tiene mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,6 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maspalomas

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Marcos Sánchez Palomino es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Als 82 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Maspalomas va acabar amb la pilota als peus de Jorge Mundo que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Maspalomas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Jorge Mundo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Emiri Ibargoien va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Iñigo Mallarriaga de Maspalomas va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Friedl Schöberl i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Maspalomas, però el xut de Iñigo Mallarriaga va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Sánchez Palomino de Maspalomas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SK Sturm Augarten

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Augarten agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Érik Giraudeau amb mestria.
  • 135 Minuto 43 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en László Karácsony de Augarten va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Uriel Llorell va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 44, i va fer pujar el 0 - 3 per a Augarten.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Augarten van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 4 mitjançant en Stefan Pühringer.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Augarten va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Stefan Pühringer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johann Haberl de Augarten la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.