Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731002602

Amistoso (Int., RC) 731002602 Información oficial sobre el partido 731002602 en Hattrick

17.04.2024 17:15:00

FC Martinek 2021 Alineación oficial del equipo 'FC Martinek 2021' en el partido 1 - 0 Xatafi Capitols F.C. Alineación oficial del equipo 'Xatafi Capitols F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Martinek 2021 Alineación oficial del equipo 'FC Martinek 2021' en el partido 3 - 0 Xatafi Capitols F.C. Alineación oficial del equipo 'Xatafi Capitols F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Martinek 2021

Goles Goles

  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Baltasar Espallargues va donar a Martinek un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Martinek va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francesco Righi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 224 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Martinek es va veure beneficiat per la polèmica al minut 42, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Justin Ahoutou va relliscar al moment de fer el xut i el porter Jordi Plensa no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 224 Minuto 70 (Ocasión de penalti): En Justin Ahoutou va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 70, però el porter visitant Jordi Plensa el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Xuventino Sandiás va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Martinek va estar a punt de posar-se per davant al minut 85 però Justin Ahoutou va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lee Gardiner.

Xatafi Capitols F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Sérvulo Riu es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.