Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731002468

Amistoso (Int., RC) 731002468 Información oficial sobre el partido 731002468 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Rebentapepinus FC Alineación oficial del equipo 'Rebentapepinus FC' en el partido 5 - 3 Tveta F.C Alineación oficial del equipo 'Tveta F.C' en el partido
2 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 10
1 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 4
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 4
1 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 2
2 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
35 % Posesión 45' 65 %
34 % Posesión 90' 66 %
Normal Táctica Normal
Rebentapepinus FC Alineación oficial del equipo 'Rebentapepinus FC' en el partido 5 - 3 Tveta F.C Alineación oficial del equipo 'Tveta F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rebentapepinus FC Alineación oficial del equipo 'Rebentapepinus FC' en el partido 0 - 2 Tveta F.C Alineación oficial del equipo 'Tveta F.C' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebentapepinus FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan 庞 (Pang) 若锋 (Ruofeng), després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Rebenta FC.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Després de 88 minuts de partit, Manolo Ellaurri igualava per Rebenta FC en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Quevedo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): En 庞 (Pang) 若锋 (Ruofeng) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferdinand Dill de Rebenta FC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lefter Seyhan de Rebenta FC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Alfredo Velarde de Rebenta FC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Peter Transtad en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Manolo Ellaurri de Rebenta FC va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Juan Isturiz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Rebenta FC.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Antonio Quevedo de Rebenta FC és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 3.

Tveta F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tveta prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Matti Harmoinen.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ionuţ-Gabriel Musteaţă de Tveta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 78 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Tveta va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Martin Klintbrant va quedar-se sol davant el porter Dayot Ferrer, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Per Falkenander quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Ionuţ-Gabriel Musteaţă, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tveta va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Dayot Ferrer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Matti Harmoinen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Ionuţ-Gabriel Musteaţă quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dayot Ferrer, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Erik Draktorp de Tveta va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 88 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): En Per Falkenander va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 117 (Ocasión por la izquierda): Martin Klintbrant, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 117 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ola Tegwald de Tveta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 118, Joaquín Melchor Gil de Tveta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Tveta Erik Stenberg, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dayot Ferrer. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Erik Draktorp va xutar fora per a Tveta, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Tveta, Olle Melland, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Joaquín Melchor Gil xutant per a Tveta va fer anar la pilota just on la volia, però Dayot Ferrer, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.