Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731002330

Amistoso (Int., RC) 731002330 Información oficial sobre el partido 731002330 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 5 - 3 Ballermannteam Dörnberg Alineación oficial del equipo 'Ballermannteam Dörnberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 4 - 0 Ballermannteam Dörnberg Alineación oficial del equipo 'Ballermannteam Dörnberg' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EMEDEF

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jaime Rivadeneira ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, EMEDEF es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): EMEDEF, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Brillantino 'O Cachivache' Vidueiro per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a EMEDEF va ser Héctor Landaluce Ugarte.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de EMEDEF pel centre va donar un gran resultat: el gol de Itzaina 'Gudari' Elantxobe va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Itzaina 'Gudari' Elantxobe va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Héctor Landaluce Ugarte va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de EMEDEF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Javier Paz Fajardo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ville Huopio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Javier Paz Fajardo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Javier Paz Fajardo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ville Huopio al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Artur Rivadulla va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Héctor Landaluce Ugarte de EMEDEF es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ballermannteam Dörnberg

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Mathias Reifenberg va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ballermannteam i marcant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): Abdullah Özsevi va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Ballermannteam, al minut 52. El marcador va canviar a 2 - 2.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ulf Stegermaier de Ballermannteam es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 5 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Achim Templin no va ser aprofitada per en Florian Drinda que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.