Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731002020

Amistoso (Int., RC) 731002020 Información oficial sobre el partido 731002020 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Legend Pirate Alineación oficial del equipo 'Legend Pirate' en el partido 6 - 4 Lynden Alineación oficial del equipo 'Lynden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legend Pirate Alineación oficial del equipo 'Legend Pirate' en el partido 2 - 0 Lynden Alineación oficial del equipo 'Lynden' en el partido
Tiene mucha potra 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legend Pirate

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 14 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Alberto Ballano llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Legend a 2 - 0. Felip Papiol va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Francisco Zalón de Legend va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Legend ho intentava per la dreta per mitjà de Ismael Villota, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Demontis.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín de la Obra de Legend es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 100 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín de la Obra va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Legend va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Legend Yapci Torres Alonso no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marcos Lander es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Felip Papiol de Legend, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marcos Lander en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Seniko Almandoz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Legend Jorge Elosegui, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marcos Lander. El marcador continuava 5 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Legend, Juan Francisco Zalón, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.

Lynden

Goles Goles

  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Travis Ferguson va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 1 al minut 72.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 85 minuts Melvin DeLong va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Freddy Pollard no va ser aprofitada per en Dinesh Shantha que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Dinesh Shantha de Lynden, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 101, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Georg Rest de Lynden va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Freddy Pollard de Lynden va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Lynden Melvin DeLong va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Jorge Elosegui va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 4 - 3
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ali Polen de Lynden anava molt fort i col·locat però Jorge Elosegui no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Dinesh Shantha anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Lynden.