Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731001644

Amistoso (Int., RC) 731001644 Información oficial sobre el partido 731001644 en Hattrick

17.04.2024 08:45:00

Ogers Vabriga Alineación oficial del equipo 'Ogers Vabriga' en el partido 2 - 1 Brazilectro da Bahia Alineación oficial del equipo 'Brazilectro da Bahia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ogers Vabriga Alineación oficial del equipo 'Ogers Vabriga' en el partido 1 - 1 Brazilectro da Bahia Alineación oficial del equipo 'Brazilectro da Bahia' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,6 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ogers Vabriga

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Vabriga prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Nasos Kolokithikorfadas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 95 (Gol por la derecha): Vabriga s'avançava al marcador al minut 95, després d'un rebot que va caçar en Mijo Lučev per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El Vabriga ho intentava per la dreta per mitjà de Igor Rajković, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Ilija Okoš es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Vabriga va estar a punt de marcar quan Fran Baf va fer una passada impressionant a Mijo Lučev, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vabriga va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Ilija Okoš va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Vabriga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nasos Kolokithikorfadas en un 1 contra 1 amb el porter Iñaki Alvargonzález, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): En Roko Mihalj va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Brazilectro da Bahia

Goles Goles

  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 72, quan Arkadiusz Gruchała va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 66, en un 1 contra 1 amb el porter, però Brandolf Prohaska va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de 秦 (Chun) 超英 (Chaoying) des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Jesús Francisco Gravina va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Brandolf Prohaska va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Brazilectro va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Ángel Ateondo va sortir per sobre el travesser.