Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731001501

Amistoso (Int., RC) 731001501 Información oficial sobre el partido 731001501 en Hattrick

17.04.2024 20:15:00

Prancing Bears Alineación oficial del equipo 'Prancing Bears' en el partido 4 - 2 Nubbsarvets IF Alineación oficial del equipo 'Nubbsarvets IF' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 6
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 2
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 4
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
50 % Posesión 45' 50 %
49 % Posesión 90' 51 %
Normal Táctica Normal
Prancing Bears Alineación oficial del equipo 'Prancing Bears' en el partido 4 - 2 Nubbsarvets IF Alineación oficial del equipo 'Nubbsarvets IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Prancing Bears Alineación oficial del equipo 'Prancing Bears' en el partido 1 - 1 Nubbsarvets IF Alineación oficial del equipo 'Nubbsarvets IF' en el partido
Tiene bastante suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,1 % 27,7 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prancing Bears

Goles Goles

  • 136 Minuto 74 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Sanfrid Lifland es va posar molt nerviós al rebre la pressió de John-Paul Campbell per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 74 passava a ser 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Al minut 94, Dimosthenis Voutsas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Giovanni Giannetta de Prancing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giovanni Giannetta de Prancing va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Prancing, James Phelan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, John-Paul Campbell va xutar fora per a Prancing, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Taavet 'Wise Man' Hinrikus xutant per a Prancing va fer anar la pilota just on la volia, però Per Fogelén, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Dimosthenis Voutsas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Prancing.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Prancing Christopher McLennan no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Per Fogelén es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.

Nubbsarvets IF

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador visitant Sven-Olle Nissman va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 78 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Sven-Olle Nissman va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Dominik Siegl de NIF, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Şaban Yarkan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Manne Haraldsson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Al minut 93 de partit, Arent Flinken quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sven-Olle Nissman, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Toni Micheler va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de NIF i 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Manne Haraldsson de NIF anava molt fort i col·locat però Toni Micheler no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Petter Adelkvist de NIF, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Toni Micheler en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de NIF Roland Johansson, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Toni Micheler. El marcador continuava 3 - 2.