Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731001340

Amistoso (Int.) 731001340 Información oficial sobre el partido 731001340 en Hattrick

17.04.2024 14:40:00

Hasta la Cima F.C. Alineación oficial del equipo 'Hasta la Cima F.C.' en el partido 2 - 4 VfL Housen Alineación oficial del equipo 'VfL Housen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hasta la Cima F.C. Alineación oficial del equipo 'Hasta la Cima F.C.' en el partido 1 - 3 VfL Housen Alineación oficial del equipo 'VfL Housen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hasta la Cima F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Luis Tomás Melbin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de HLC.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Artak Ghazaryan va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Edmundo Santos Bernardo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 77 de joc.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Orlando Rigonat va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 82, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Al minut 21 en Gevorg Silikyan va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

VfL Housen

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Bruno Casciani, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 28.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del HLC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo Ezcaray la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Housen es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 61.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Bruno Casciani va augmentar l'avantatge de Housen a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Per Pettersson va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Johnny Bianco de Housen no va ser gol per ben poc.