Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731000822

Amistoso (Int.) 731000822 Información oficial sobre el partido 731000822 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

FC KaAbWiAl Alineación oficial del equipo 'FC KaAbWiAl' en el partido 5 - 1 freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
FC KaAbWiAl Alineación oficial del equipo 'FC KaAbWiAl' en el partido 10 - 0 freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KaAbWiAl

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): KaAbWiAl va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Horst-Joachim Hasenberger va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): KaAbWiAl va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ruedi Felles va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de KaAbWiAl a 3 - 0. Cristof Tesch va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Tobias Leucker de KaAbWiAl va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del KaAbWiAl van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ruedi Felles va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El KaAbWiAl ho intentava per la dreta per mitjà de Maximilian Klugen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Horst-Joachim Hasenberger, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wojciech Puchala.

freeeestyle

Goles Goles

  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Wendelin Finsterwalder era molt més ràpid que el defensa Ralf Leuterer. Al minut 70, el jugador de freeeestyle va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anjana Sirisena de freeeestyle va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.