Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731000021

Amistoso (Int.) 731000021 Información oficial sobre el partido 731000021 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido 1 - 0 Étoile filante Alineación oficial del equipo 'Étoile filante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido 1 - 1 Étoile filante Alineación oficial del equipo 'Étoile filante' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,9 % 26,2 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metalcoholiks FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 77 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Arkadiusz Być llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 79 (Ocasión tiro lejano): El METAL se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 79, en Luis Quiroga va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agustín Serís de METAL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabri Gorris de METAL es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

Étoile filante

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Axel Dédi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Viana va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): El filante va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 33 amb un llançament de falta perillós. En Sleiman Najim però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): filante van sortir al contraatac al minut 71, però Sergio Pruppete va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Flip de Quant de filante va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Pruppete.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Gárate de filante va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Sergio Pruppete de filante per doble groga al minut 83.