Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730999936

Amistoso (Int.) 730999936 Información oficial sobre el partido 730999936 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Smart Heart Alineación oficial del equipo 'Smart Heart' en el partido 5 - 2 Guzzi Napoli Alineación oficial del equipo 'Guzzi Napoli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Smart Heart Alineación oficial del equipo 'Smart Heart' en el partido 4 - 3 Guzzi Napoli Alineación oficial del equipo 'Guzzi Napoli' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,1 % 15,7 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Smart Heart

Goles Goles

  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): Atilano de Toro de Smart va demostrar les seves habilitats al minut 55 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors del Smart amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 62, deixant Atilano de Toro en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Smart va posar-se per davant 3 - 2 al minut 67, quan Atilano de Toro va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Smart va augmentar la diferència quan Dimitrije Ćosić no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Mpho Mosweu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Mpho Mosweu del Smart ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Atilano de Toro va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Santino Belli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Guzzi Napoli

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Napoli va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 41. Ottar Norum va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Al minut 51 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Napoli, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Pío Xato va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pier Francesco Pietronero ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.