Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730999808

Amistoso (Int.) 730999808 Información oficial sobre el partido 730999808 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido 7 - 0 IGM Alineación oficial del equipo 'IGM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido 7 - 0 IGM Alineación oficial del equipo 'IGM' en el partido
Tiene un resultado normal 6.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Badajoz

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): Badajoz va agafar avantatge al minut 20 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment José Getino fent així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Badajoz pel centre va donar un gran resultat: el gol de Yoshimar Villoria va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Yoshimar Villoria va incrementar l'avantatge de Badajoz amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joaquim Pallarés, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Badajoz.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 71 minuts de joc, Daniel Ursu, corrent com un esperitat, superà primer Pius Troisio per velocitat, i després el porter posant el 5 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Badajoz va aconseguir el 6 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sebastián Padrón, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Csaba Kovács que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, Tomàs Cabruja va pentinar un córner cap al segon pal que Eleuterio Cernadelo va rematar a gol completament sol, marcant així el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Badajoz per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Ursu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kasper Drewuszewski de Badajoz va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Yoshimar Villoria de Badajoz gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Ursu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eleuterio Cernadelo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

IGM

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de IGM va anar a parar a la dreta de l'atac on en Adrian Polic, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sämi Bür de IGM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.