Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730999602

Amistoso (Int.) 730999602 Información oficial sobre el partido 730999602 en Hattrick

16.04.2024 20:30:00

Maccabi O Mavet Alineación oficial del equipo 'Maccabi O Mavet' en el partido 3 - 2 Vallecas Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Vallecas Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Maccabi O Mavet Alineación oficial del equipo 'Maccabi O Mavet' en el partido 3 - 0 Vallecas Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Vallecas Club de Fútbol' en el partido
Tiene un resultado normal 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi O Mavet

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Maccabi va ser Cuono De Maria.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 del partit, el jugador Guy Man de Maccabi va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 120 Minuto 85 (Gol de falta): Una falta al minut 85 va provocar un lliure directe. Cuono De Maria el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jarosław Omen va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Joaquín Rezusta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Maccabi va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Kas Vervaecke va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joaquín Rezusta al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yam Kapon va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Maccabi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Guy Man ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Elazar Tavori gairebé va marcar per a Maccabi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guy Man de Maccabi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vallecas Club de Fútbol

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Vallecas sabia com jugar al contraatac, i al minut 35, Rodolfo Desguanechs va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador de Vallecas Luis Medina Martín va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 64 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Vallecas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Marcos Galdeano es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Luis Pablo Mur quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.