Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730998539

Amistoso (Int., RC) 730998539 Información oficial sobre el partido 730998539 en Hattrick

17.04.2024 15:15:00

Mustache CF Alineación oficial del equipo 'Mustache CF' en el partido 2 - 4 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mustache CF Alineación oficial del equipo 'Mustache CF' en el partido 2 - 0 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mustache CF

Goles Goles

  • 103 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els seguidors del Mustache van tornar a saltar d'alegria al minut 31. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Miguel Vía que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passava el minut 78 del matx, quan l'atent Nuno Paulo da Silva va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Mustache per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Émanuel Javelle va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Riccardo Ardatana va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jean-Emmanuel Julou va marxar per velocitat al minut 55 i va fer una passada de la mort a Miguel Vía, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Albert Mut de Mustache va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

San Román C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Román va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Roderic Gumà aconseguint el 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Roderic Gumà va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 186 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 3 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Román. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Julio Gallego va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Román va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alejandro Rodriguez.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Román va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roderic Gumà, però el porter rival va fer una gran aturada.