Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730998505

Amistoso (Int., RC) 730998505 Información oficial sobre el partido 730998505 en Hattrick

17.04.2024 16:10:00

Al Carajo Alineación oficial del equipo 'Al Carajo' en el partido 0 - 7 FC Razesii lui Stefan Alineación oficial del equipo 'FC Razesii lui Stefan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Al Carajo Alineación oficial del equipo 'Al Carajo' en el partido 0 - 7 FC Razesii lui Stefan Alineación oficial del equipo 'FC Razesii lui Stefan' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Carajo

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Himar Feliu es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

FC Razesii lui Stefan

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Cosmin Iacob es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Razesii va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Andrei Brişan.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Teofil Nistor de Razesii va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ancoub Issouf, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ancoub Issouf va augmentar l'avantatge de Razesii a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Cosmin Iacob va aprofitar un error defensiu al minut 53, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a Razesii.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81, una falta xutada per Silviu Dicu va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 7 per a Razesii. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Silviu Dicu va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Teofil Nistor, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Razesii va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Bogdan Hoţa al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.