Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730997410

Amistoso 730997410 Información oficial sobre el partido 730997410 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 4 - 3 Rendu FC Alineación oficial del equipo 'Rendu FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 8 - 0 Rendu FC Alineación oficial del equipo 'Rendu FC' en el partido
Es un cenizo 8.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 32, Abraam Caxigao de dinamo empatava el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Gailo Elorio de dinamo va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Borna Sulen va donar a dinamo un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Borna Sulen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del dinamo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gaetano Marchiol va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Abraam Caxigao es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gailo Elorio. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): En Abraam Caxigao va llançar un penal al minut 69. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Gailo Elorio de dinamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rendu FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Rendu va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Tijs Tellegen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Leo Chaiça que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Janos Cools va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Rendu, Tijs Tellegen, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Rendu van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 70, quan Tijs Tellegen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, un refús desafortunat de Vincenzo Renzi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Leo Chaiça no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.