Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993972

Amistoso (Int., RC) 730993972 Información oficial sobre el partido 730993972 en Hattrick

17.04.2024 18:05:00

RBK RABKA Alineación oficial del equipo 'RBK RABKA' en el partido 6 - 0 Los Precursos Alineación oficial del equipo 'Los Precursos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
RBK RABKA Alineación oficial del equipo 'RBK RABKA' en el partido 7 - 0 Los Precursos Alineación oficial del equipo 'Los Precursos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RBK RABKA

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els seguidors del RBK contenien la respiració mentre en Mihály Csavajda s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Edgardo Pizarro no va poder aturar Marco Di Gianfrancesco de RBK, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 18 el 2 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): RBK va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Oto Baraga va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): RBK va aconseguir el 4 - 0 quan Marco Di Gianfrancesco va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de RBK a 5 - 0. Marco Di Gianfrancesco va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amb 90 minuts jugats, en Ezio Finozzi va augmentar l'avantatge de RBK a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Alexander Wiedemayr de RBK no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kouami Obibessou va rematar alt.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Oto Baraga gairebé va marcar per a RBK des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Dan Păun una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Quintín Lopez Abellán va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del RBK van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dan Păun, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Los Precursos

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ilya Pugin de Precursos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Olli-Pekka Ellertt es va posar al mig i ho va espatllar tot.