Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993794

Amistoso (Int.) 730993794 Información oficial sobre el partido 730993794 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

F.C. ZAMEK Świecie Alineación oficial del equipo 'F.C. ZAMEK Świecie' en el partido 1 - 2 F.C Passacolls Alineación oficial del equipo 'F.C Passacolls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. ZAMEK Świecie Alineación oficial del equipo 'F.C. ZAMEK Świecie' en el partido 1 - 2 F.C Passacolls Alineación oficial del equipo 'F.C Passacolls' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,9 % 61,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. ZAMEK Świecie

Goles Goles

  • 103 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Paweł Marchewa va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Przemysław Kardach estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mateusz Jodkowski, als 27 minuts, va fallar per ben poc.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El jugador de ZAMEK Zbigniew Pawlicki quasi va assolir l'empat al minut 61 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

F.C Passacolls

Goles Goles

  • 115 Minuto 11 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Iván Fiera de PColls va fer un bon esprint per escapar-se de Leon Kuźma i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Humberto Cerqueira va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 19, i va fer pujar el 0 - 2 per a PColls.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 24 (Ocasión de falta): Waldemar Natkaniec va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Zdeněk Bőhm que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Aleksander Pivar. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Waldemar Natkaniec va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Zdeněk Bőhm, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, el PColls va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Iván Fiera s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.