Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993511

Amistoso (Int.) 730993511 Información oficial sobre el partido 730993511 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Rayo Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Rayo Zaragozano' en el partido 0 - 2 FC Pazete Se Alineación oficial del equipo 'FC Pazete Se' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Rayo Zaragozano' en el partido 1 - 2 FC Pazete Se Alineación oficial del equipo 'FC Pazete Se' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Zaragozano

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Zaragozano per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Óscar Sáenz Oliván va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mojmír Kmínek no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Armando Schloneger de Zaragozano va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Miroslav Pavliska va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 71 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

FC Pazete Se

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Atanas Koritarov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Iliya Ralev va augmentar l'avantatge de Pazete a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Nilber Mamani va estar a punt de posar per davant a Pazete amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 江 (Jiang) 世凡 (Shifan) va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Iliya Ralev quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de 江 (Jiang) 世凡 (Shifan), però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Atanas Sokolov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Kiril Merdzhanov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.