Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993396

Amistoso (Int.) 730993396 Información oficial sobre el partido 730993396 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido 1 - 7 Fc Dick Alineación oficial del equipo 'Fc Dick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido 0 - 7 Fc Dick Alineación oficial del equipo 'Fc Dick' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santijera Team

Goles Goles

  • 136 Minuto 9 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Diafra N'Diatt encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Joan David Novell anotar per a Santijera el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Phạm Hải Long quasi marca en una jugada assajada de córner que Santi Matías havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Fc Dick

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 en Tobias Deters va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Adan Begolli va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 33. 1 - 2 per a Dick.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, un xut de Diafra N'Diatt des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jared Hale de Dick l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 68 de partit.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Jared Hale va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Dick.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Giannino Ceriello de Dick va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Jens Appenburg va augmentar l'avantatge de Dick a 1 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Otto Laim va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Otto Laim quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Otto Laim quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alin Vlaicu, però la pilota va topar amb el travesser.