Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993238

Amistoso (Int., RC) 730993238 Información oficial sobre el partido 730993238 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Vida Guerra C.F. Alineación oficial del equipo 'Vida Guerra C.F.' en el partido 5 - 0 RUSCHUK Alineación oficial del equipo 'RUSCHUK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Vida Guerra C.F. Alineación oficial del equipo 'Vida Guerra C.F.' en el partido 9 - 0 RUSCHUK Alineación oficial del equipo 'RUSCHUK' en el partido
Es un cenizo 9.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vida Guerra C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Guerra contenien la respiració mentre en Răzvan Caramallo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Marcelo Haro Diéguez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Jaume Matos de Guerra va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 117 Minuto 89 (Gol evento especial cansancio): En Edmond Easter havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Enrique Pérez Rañon per endur-se la pilota i posar el 4 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Guerra i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 89 minuts de joc. Mentre en Luis Caldes el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Luis Caldes va ridiculitzar a en Svetlan Ivanov amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Marcelo Haro Diéguez de Guerra no va ser gol per ben poc.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Elliot Garcia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Luis Caldes va sorprendre Juuso Kervola amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Pérez Rañon, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julián Cleriguet de Guerra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Negrón de Guerra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RUSCHUK