Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993233

Amistoso (Int., RC) 730993233 Información oficial sobre el partido 730993233 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido 3 - 1 Club Bukowski Alineación oficial del equipo 'Club Bukowski' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido 5 - 0 Club Bukowski Alineación oficial del equipo 'Club Bukowski' en el partido
Tiene mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bassa de les oronetes

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Corria el minut 14 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sebastian Steglitz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Xavi Coves va donar a oronetes un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Bogdan Polyarush va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ariel Prusik va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Nexhip Bodinaku una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Alexander Seelbick va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Club Bukowski

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Phillip Wannaz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Anker Vorre va fer al minut 7 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Fabian Heuschkel, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Anker Vorre va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.