Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993208

Amistoso (Int., RC) 730993208 Información oficial sobre el partido 730993208 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Vetor de Granada Alineación oficial del equipo 'Vetor de Granada' en el partido 1 - 5 Edelweiss Piraten 2 Alineación oficial del equipo 'Edelweiss Piraten 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vetor de Granada Alineación oficial del equipo 'Vetor de Granada' en el partido 1 - 3 Edelweiss Piraten 2 Alineación oficial del equipo 'Edelweiss Piraten 2' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vetor de Granada

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Vetor va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Brendon Baufays, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 61 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 61 amb una falta ben llançada per en Brendon Baufays, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vetor sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ginés Elgorriaga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): René Nebot va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nicodemo Aguerri va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 92 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vetor, l'equip va recuperar la pilota al minut 92 i va contraatacar. En Ginés Elgorriaga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Bernardo Ezcay de Vetor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Edelweiss Piraten 2

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de EP2 va ser finalitzada des de l'esquerra per Michal Nespěšný al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a EP2 prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Michal Nespěšný.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, EP2 va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Eldon Louhenapessy, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Radek Šmakal, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): En Luděk Bach va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Michal Nespěšný la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jaroslav Ferko, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jaroslav Ferko va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Michal Nespěšný va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 69, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Michal Nespěšný va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lukáš Houfek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luděk Bach de EP2 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Petr Starý de EP2 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.