Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730992738

Amistoso (Int.) 730992738 Información oficial sobre el partido 730992738 en Hattrick

17.04.2024 10:00:00

Dinamo 04 Alineación oficial del equipo 'Dinamo 04' en el partido 7 - 0 Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Dinamo 04 Alineación oficial del equipo 'Dinamo 04' en el partido 6 - 0 Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo 04

Goles Goles

  • 139 Minuto 25 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Alexandru Renţea va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Žan Luka Toplišek.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Dinamo a 2 - 0. Viorel-Cătălin Lupaş va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): En Roberto Reza va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alexandru Renţea la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Dinamo va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Odilon Caraíva, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Dinamo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Roberto Reza des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Dinamo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Viorel-Cătălin Lupaş va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Dinamo va obtenir un penal al minut 84, que va llançar a la perfecció Cyril Dumont. 7 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Viorel-Cătălin Lupaş va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Al minut 81, Cyril Dumont gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Vulcano's Hammer

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Safa Durmuş que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): David Escanilla per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 27, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Ivaneža de Vulcanos es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.