Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730992185

Amistoso (Int., RC) 730992185 Información oficial sobre el partido 730992185 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

1900 RCD ESPANYOL Alineación oficial del equipo '1900 RCD ESPANYOL' en el partido 2 - 1 prienai Alineación oficial del equipo 'prienai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1900 RCD ESPANYOL Alineación oficial del equipo '1900 RCD ESPANYOL' en el partido 0 - 3 prienai Alineación oficial del equipo 'prienai' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1900 RCD ESPANYOL

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Carlos Portocarrero de ESPANYOL va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 125 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Lino Martínez va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 43. 1-1.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): En Marco Ríos Jiménez va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): ESPANYOL van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Joritz Bora va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lino Martínez de ESPANYOL es va guanyar la targeta groga merescudament.

prienai

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Prienai va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manuel Campani va desviar el xut final de Liviu Martin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Martín Torres quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Massimo Cancelli sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 270 Minuto 52 (Ocasión de falta): Vincent Fages va xutar magistralment una falta al minut 52 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Žintautas Skrockis va fer una jugada per la banda esquerra, però Manuel Campani va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 61, en un 1 contra 1 amb el porter, però Manuel Campani va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Massimo Cancelli des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Vincent Fages per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 73, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.